Borrelhapjes Amuse Workshop

We geven een workshop in het maken van heerlijke hartige hapjes
bij een borrel of vooraf aan een maaltijd.
(met diverse recepten uit de patisserie in het idee van een tapas workshop)

We gaan aan de slag met zeer diverse recepten

We starten met het Groene Hart Streekproduct 2009: De Boerenkaas kroket.

Daarnaast bereiden we ook : Hartige Cake, bruchetta's, gevuld bladerdeeg visje,

een verrassend hapje op een amuse lepel,  boerenkaas zoutjes en diverse andere recepten. Tijdens de les worden er veel tips en trucs verteld.

Aan het einde van de les kunt u gezamenlijk genieten van de eigengemaakte borrelhapjes en amuses. Uiteraard krijgt u de recepten mee naar huis.

Bel of mail gerust voor meer informatie
0182 503707 of info@patissiers.nl

De les duurt +/- 2,5 a 3 uur
Kosten € 38,50 p.p
(prijs incl. 2 consumties tijdens het borrelen)
 

Borrelhapjes Amuse les

Reacties:
30 maart 2017
Wat een super leuke workshop om met ons team te doen.
een mooi feestje voor onze 12,5 jarige jubileum collega's, met heerlijk eten!
Dank je wel
Alle medewerkenrs van Curium - Gouda

11 februari 2017
Voor mij een enorme verassing ter ere van mijn 40ste verjaardag!
Wat een heerlijkheid.
Top geregeld, Heerlijk gegeten.
Rianne 

19 september 2013
Hallo Sander en Femke,
Nogmaals heel hartelijk bedankt voor de supergezellige en leerzame avond!
We vinden het altijd verrassend hoe Sander een gerechtje kan uitleggen en er tegelijkertijd 30 alternatieven van opsomt... geweldig als je zo creatief bent en zo leuk kan vertellen.
Mirjam

Maart 2013
Heel erg bedankt voor de enorm gezellige en lekkere workshop!
Marijke

3 december 2011
Genoten veel geleerd,
maar is ook bovendien erg gezellig
en wordt leuk aangeboden! Echte aanrader
Muriel en Tess

9 oktober 2011
Was weer super,
nooit geweten dat ik kroketten kon maken.
Dit keer les van Sander gehad Toppie !!
Kay en Nancy

9 oktober 2011
Wat een gezellige workshop zeg
Leuk gebracht en heerlijke hapjes
Dank je wel
Ton de Koning uit Wilnis