Workshops

We geven verschillende workshop die ook met een eigen groep te volgen zijn.
Bonbon les - High tea les - Borrelhapjes Amuse les -
Patisserie les  -  (bruids) Taart les 


Je gaat gezellig en ontspannen aan de slag en ook geniet je nog van de eigen ambachtelijk gemaakte producten. We geven de workshops onder profesionele begeleiding in onze bakkerij in Reeuwijk.

Banket bakkerij / Workshop ruimte

In overleg kunnen we een datum en tijd bespreken het is mogelijk door de week op een avond en in het weekend. Ook is het mogelijk de workshops die we hebben aan te passen. We hebben  verschillende mogelijkheden als feestdagen workshops

We geven de volgende workshops:

Bonbon les
Met elkaar maak je bonbons van het begin tot het einde en verzin je ook de smaken van de bonbons.
Aan het einde van de les mogen de eigen gemaakt bonbons, truffels, flikken en receptuur mee naar huis.

(klik hier voor meer info over de les)

Mogelijk vanaf 8 tot 40 a 45 personen
Kan ook op locatie (in overleg)
Workshop kan ook in Sinterklaas variant
bonbon les


High tea les
Met elkaar ga je in de bakkerij aan de slag en maak je o.a. scones, lemoncurd koekjes,
chocolade triffle, shandwiches, filodeegbakjes met tonijnmousse,
thee - fizz en diverse andere gerechten.
aan het einde van de les kun je genieten van de eigen gemaakte high tea in onze gezellige ontvangst ruimte.

(klik hier voor meer informatie over de les)

Mogelijk vanaf 10 tot +/- 30 personen
Workshop kan ook  als lente/paas high tea
high tea les

Borrelhapjes Amuse les
Met elkaar ga je in de bakkerij aan de slag en maak je o.a. boerenkaas kroketjes, komkommer sorbet, visje van bladerdeeggevuld met zalm,
hartige cakejes, bruchetta's,
en diverse andere gerechten.
Aan het einde van de les kun je genieten van de borrelhapjes en amuses in onze gezellige ontvangst ruimte.
(klik hier voor meer informatie over de les)


Mogelijk vanaf 10 tot +/- 30 personen
Workshop kan ook worden uitgebreid tot maaltijd.
borrelhapjes amuse les

Patisserie les
In deze les maak je 3 verschillende dessert taartjes: vruchten tartelet, citroen meringue en een sacher taart.
Aan het einde van de les mogen de eigen gemaakte desserttaartjes en receptuur meer naar huis.

(klik hier voor meer informatie over de les)


Mogelijk vanaf 8 tot 24 personen
citroen meringue dessert taart

(Bruids) Taart les
In deze les maak je een twee lagen taart, die wordt gedecoreerd met marsepein.
Aan het einde van de les mag de eigengemaakte taart en receptuur mee naar huis.
(klik hier voor meer informatie over de les)

Mogelijk vanaf 8 tot +/- 36 personen
bruidstaart les


Ook mogelijk als workshops:

chocolade paas werkstuk      chocolade bloemstuk
Chocolade Paaswerkstuk     Chocolade bloemstuk


Chocolade kerststal maken