Over ons

Wij zijn Femke en Sander Pont 
We zijn beide banketbakker en begonnen met werken in het vak
vanaf dat we 15/16 jaar waren. Uiteraard met een opleiding daarnaast.
Los van elkaar wisten we al vroeg (rond 9 jaar oud) dat we banketbakker wilde worden.
Allebei hebben we bij veel verschillende bedrijven gewerkt om veel ervaring op te doen. Ieder bedrijf heeft weer eigen specialiteiten en werkwijze.

Bedrijven waar we het vak hebben geleerd:
Gebakatelier Engelbert in Leiderdorp (Sander)
Banketbakkerij van den Berg in Waddinxveen (Femke)
Banket bakkerij Dijkstra in Alphen aan den Rijn (beide)
Harry Mercuur in Amersfoort (beide)
Holtkamp in Amsterdam (beide)
Kees Raat, Unlimited delicious in Amsterdam (beide)
Kurhaus in Scheveningen (Sander)


Patissiers Femke en Sander
Beide wilde we graag een eigen banketbakkerij beginnen.
In 2002 zijn we gestart met Patissiers Femke en Sander.
In 2003 hebben we een kleine bakkerij naast ons huis in Hekendorp gekregen. In dit bakkerijtje (7m x 3m) hebben we naast ons werk, ons bedrijf langzaam opgebouwd.
In 2007 werd de werkplaats te klein en zijn we opzoek gegaan naar een grotere werkplaats.
Deze hebben we gevonden in Reeuwijk en is na een flinke verbouwing een professionele maar gezellige werkplaats geworden.



We hebben passie voor het ambachtelijke vak, houden van lekker puur eten en vinden het leuk om dit uit de streek te halen en in onze producten te verwerken.
Samen werken we met veel plezier in ons bedrijf!
We hopen je graag te kunnen verwennen met onze producten of je de kneepjes van ons vak te kunnen leren bij een van onze workshops.

Groeten,
Femke en Sander Pont